GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Ersin Yıldırım Ortaokulu

Kas

Vefat eden öğretmenimiz İncilay Baş adıına her yıl düzenlenen şiir yarışmamızı gerçekleştirdik. 1. Olan Mehmet Efe Büyükaslan 2. Zeynep Güneş ve 3. Cemil Öztürk adlı öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atartürkü Anma Programımızı gerçekleştirdik

Ekm

ehit Ersin Yıldırım Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını Sabahcı devre ile olduğu gibi öğleci devre ile de coşku ile kutladık. Baştan sonra renkli geçen programımızda öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Şehit Ersin Yıldırım Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ile kutladık. Baştan sonra renkli geçen programımızda öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2023 Eylül ayı İlköğretim haftasını okulumuz bahçesinde kutladık.

May

Şehit Ersin Yıldırım Ortaokulu olarak 9.Dönem Tübitak Bilim Fuarımızın açılışını törenle gerçekleştirdik. Fuarımızın yapılmasında emeği geçen Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Proje Yürütücümüz, Danışman Öğretmenlerimiz ve Tüm Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. Yıl Dönümü sebebiyele  Müzik Öğretmenimiz Nurdan Meral KARADAĞ'ın tüm öğrencilerimizin katılımı ile hazırladığı işaret dilinde İstiklal Marşı'mızın okunuşu yapılan tören ile sunulmuştur. Emeği geçen Müzik Öğretmenimiz Nurdan Meral KARADAĞ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Asım'ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek,

İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek!

Mehmet Akif ERSOY

Ekm

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimiz tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla ''Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi Bilgilendirme Panosu'' ve ''Covid-19 Bilgilendirme Panosu'' hazırlanmıştır. Okul Psikolojik Danışmanlarımıza emekleri için teşekkür ederiz.